Met deze boeken leer je het mooie vak "Lingerie". Of je nu een beginner of een expert bent, meer dan deze boeken heb je niet nodig om alle lingerie te kunnen maken. De boeken zijn een bron aan inspiratie en de mogelijkheden oneindig. 
Want, hoe tof is het om zelf passende lingerie te kunnen maken?
In deze twee boeken leg ik alle stappen van het maken van lingerie uit: van figuuranalyse, de pasvorm, grondpatronen, tot de uiteindelijke lingerie.
 

Patroon Technics

In dit 320 pagina's grote boek dat onderverdeeld is in 3 delen, komen alle aspecten die je nodig hebt om zelf lingerie patronen te tekenen. Dit boek heeft  vele illustraties om je makkelijker op weg te helpen.
Buiten de voorkomende grondpatronen komen in het 2e deel meer dan 145 verschillende patronen aan bod. Denk aan: slips, beha’s, bralettes, hemdjes, beha hemden, torseletten, bustiers, jarretelgordels, prothese lingeriemodellen, body’s, kimono’s en onder- en nachtjurken.  Het laatste deel wordt veel aandacht besteed aan verschillende patronen met bijbehorende met stoflegging, snijplannen en werkbeschrijvingen.
 

Sew Technics

Dit boek dat 280 pagina’s bevat, worden alle naaitechnieken uitgelegd, behandeld en geassembleerd. Hier is uitgebreid de tijd genomen om per onderdeel te voorzien van afbeeldingen en stappen om je makkelijker op weg te helpen.

 

Grijp je kans! Nog maar 2 sets beschikbaar.

Er zijn 1001 verschillende vrouwenlichamen met ieder hun unieke lichaamsvormen, om die reden is het lastig om een goed passend lingeriemodel te kunnen kopen. Hoe zou het voelen als lingerie perfect aansluit bij jouw figuur? Met de limited editions boeken van Topais kan dit! Dit is het moment om aan de slag te gaan om eigen perfect zittende lingerie te maken.


In dit onmisbare, exclusieve boek worden alle naaitechnieken m.b.t. het maken van lingerie duidelijk uitgelegd en uitgebreid beschreven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van velen foto’s met een stappenplan. 

Sale!

Wil je beide boeken aanschaffen, dan geniet je van een leuke korting.