Maak je eigen avondjurk

Avondjurkendesign is een zeer unieke opleiding die jou tot een echte " eveningdress designer" maakt. Alles wordt helder uitgelegd en met de vele illustraties is deze opleiding gemakkelijk te volgen. 

Je kan zonder ervaring deelnemen aan deze opleiding.

 

Hoe werkt de opleiding?

De leerstof bevat 75% patroontekenen en 25% naaitechnieken / realisatie.

De gemiddelde duur van deze opleiding is 1 jaar.

 

 

Wat kost de opleiding?

 

  • Lesboek: € 75,00 
  • Inschrijfgeld: € 25,00 ( eenmalig)
  • Volg 1 x per week de opleiding van minimaal 2 uur op een vaste dag en tijdstip.

Je kunt kiezen uit 2 opties: Een abonnement of een 10 beurtenkaart.

  • Een abonnement kost € 45,00 per maand
  • Wil je graag deze opleiding volgen, maar kan je niet iedere week? Of wil je niet vastzitten aan een abonnement?

Kies dan voor een 10 beurtenkaart van € 125,00 ( binnen 4 maanden op te gebruiken) of een 10 beurtenkaart van € 150,00 ( binnen 6 maanden op te gebruiken). Dan kan je komen wanneer het jou uitkomt ( al is het vaak een vaste dag en tijdstip).

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

 

 
Het lesboek is volledig met de nodige materialen om gelijk van start te gaan. In het lesboek zit ook ruitjespapier, overtrekpapier en showmappen waar je de tekeningen in kan bewaren.
 
Om niet alle materialen die nodig zijn voor je cursus apart te moeten aanschaffen krijg je bij je inschrijving een tekenpakket met inhoud als: een potlood, gum, geodriehoek, schalenmaatje, burmesterset/ boogmallen en karton er gratis bij.
 
De cursus kan afgesloten worden met een erkend diploma, maar kan ook vrijblijvend gevolgd worden en dan krijg je een certificaat.

Ben je geïnteresseerd in het proefhoofdstuk van de deze opleiding. Vul dan hieronder je gegevens in en je krijgt in pdf formaat het proefhoofdstuk van avondjurkendesign toegezonden.